Depeche Mode reia turneul Tour of the Universe

28 Mai 2009 Beat Factor BeatFactor

Depeche Mode reia turneul Tour of the Universe
TAGS:
Depeche Mode 

Trupa Depeche Mode a anuntat oficial reluarea turneului “Tour of the Universe”, incepand cu show-ul din Leipzig, Germania de pe data de 8 iunie. Pe 12 mai, solistul Dave Gahan a suferit un atac sever de gastroenterita, ce a condus la spitalizarea sa si amanarea concertului din Atena, urmata de alte opt spectacole, printre care si cel din Bucuresti. Emagic, organizatorul roman, se afla in continuare in negocieri cu reprezentantii trupei in vederea reprogramarii concertului de la Bucuresti la o data ulterioara.


In urma analizelor medicale, solistului Dave Gahan i s-a descoperit o tumoare de malignitate redusa la nivelul vezicii urinare, care intre timp a fost extirpata chirurgical. La indicatiile medicului, Dave va lua o pauza pana pe 8 iunie, pentru a se recupera complet dupa interventie, urmand ca show-ul programat pentru Leipzig de pe 8 iunie sa fie primul concert pe care trupa il va sustine dupa aceasta pauza. Spectacolele din perioada 30 mai – 7 iunie nu vor mai avea loc la datele la care au fost programate.


Ne bucuram ca Dave este in afara oricarui pericol si ca trupa va relua turneul, sunt vesti bune pentru toti fanii Depeche Mode. Era de asteptat ca noi concerte sa se contramandeze, starea de sanatate a lui Dave este prioritatea numarul unu a trupei in acest moment. Oricum, acest lucru nu influenteaza reprogramarea showului de la Bucuresti, ne aflam in continuare in discutii cu managementul Depeche Mode pentru noua data. Decizia finala depinde de mai multe variabile, cel mai probabil vom avea un raspuns oficial privind data exacta in perioada imediat urmatoare” a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic.


Dave Gahan le multumeste fanilor pentru sprijinul, intelegerea si rabdarea de care au dat dovada, membrii trupei regretand orice inconvenient cauzat de amanarea concertelor pe care Depeche Mode ar fi trebuit sa le sustina in aceasta parte a turneului. La acest moment reprezentantii trupei si organizatorii lucreaza la gasirea celor mai bune solutii pentru reprogramarea concertelor amanate, in functie de disponibilitatea locatiilor si de traseul turneului.


Celor care si-au cumparat bilete pentru show-ul din 16 mai le este recomandat sa le pastreze, acestea pastrandu-si valabilitatea si pentru noua data a concertului, odata ce aceasta va fi confirmata oficial. In cazul in care exista persoane care si-au cumparat bilet, dar din diferite motive nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la noua data, acestea isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand de miercuri, 20 mai. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data. De asemenea, cei care doresc au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la B’ESTFEST, mai multe detalii privind aceasta optiune fiind disponibile pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.


O decizie finala din partea managementului trupei privind reprogramarea acestor show-uri este asteptata la inceputul saptamanii viitoare. Pentru cele mai recente stiri legate de concertul Depeche Mode, cei interesati sunt rugati sa verifice www.emagic.ro.


Popup detector