Depeche Mode promite sa vina curand la Bucuresti

17 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Depeche Mode promite sa vina curand la Bucuresti
TAGS:
Depeche Mode  Romania 

Membrii trupei Depeche Mode au promis sa faca tot posibilul pentru a ajunge curand si in orasele in care au fost nevoiti sa-si anuleze concertele, printre care se afla si Bucurestiul.

Artistii si-au cerut in mod oficial scuze pentru anularea concertelor de la Atena, Istambul, Bucuresti, Sofia, Belgrad, Varsovia, Riga si Vilnius, printr-un anunt postat pe site-ul trupei.

"Nu am luat cu usurinta decizia de anulare a concertelor si intelegem dezamagirea si frustrarea provocata de aceste anulari - si noi suntem dezamagiti", au spus artistii.

Acestia au mai declarat ca au cercetat toate variantele de a sustine totusi aceste concerte, impreuna cu managerul si agentul lor, motiv pentru care o comunicare oficiala in acest sens s-a lasat atat de mult asteptata.

"Nu am reusit sa reprogramam decat show-urile pe care urma sa le sustinem in locatii acoperite, pentru ca am reusit sa le amanam pentru segmentul din iarna al turneului nostru european", au mai spus membrii trupei.

Trupa are un program foarte incarcat in aceasta vara, avand programate concerte in America de Nord si de Sud.

"Va multumim pentru rabdarea, intelegerea si sprijinul vostru in aceasta perioada. Ne cerem scuze sincer pentru ca nu vom reusi sa performam asa cum era planificat oficial", se incheie comunicatul Depeche Mode, semnat Martin, Andy si Dave.


Ziare.com


Popup detector