Depeche Mode nu vor sa cante la Glastonbury din cauza line-up-ului

07 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Grupul synth-pop Depeche Mode refuza sa cante la festivalul Glastonbury pentru ca line-up-ul nu le este pe plac, informeaza dailystar.co.uk, desi la sfarsitul lunii martie, trupa a ajuns la un acord cu organizatorii evenimentului pentru un recital.

Daca ar fi acceptat participarea, Depeche Mode ar fi bifat prima cantare la acest festival, care anul acesta se desfasoara intre 26 - 29 iunie.

Printre artistii care vor canta la vara la Glastonbury se numara Blur, Bruce Springsteen si Neil Young. 'Glastonbury ar fi amuzantm dar line-up-up nu ni se potriveste', a declarat Andy Fletcher.

El a adaugat ca nu intelege de ce trupele care s-au destramat cu ani in urma se reunesc acum. 'Nu dau doi bani pe Spandau Ballet sau pe orice alta trupa nostalgica. Pur si simplu nu sunt relevanti pentru noi. Suntem mai importanti acum decat eram in anii '80, pentru ca am evoluat si am facut muzica ce depaseste limitele'.

Depeche Mode sunt cam singurii care nu sunt impresionati de numele care tin capul de afis la Glastonbury, pentru ca biletele la festival sunt sold-out inca din februarie, inainte ca line-up-ul sa fie anuntat oficial.

Depeche Mode - Wrong



BestMusic


Popup detector