Depeche Mode lanseaza noul album pe 20 aprilie

09 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Noul album al formatiei Depeche Mode va fi lansat in plan international pe data de 20 aprilie 2009, cu exceptia Statelor Unite, unde CD-ul va ajunge cu o zi mai tarziu, informeaza EMI.

Dave Gahan , Martin Gore si Andy Fletcher lucreaza de zor la New York pentru a definitiva LP-ul ce are o sarcina grea: sa depaseasca `Playing the Angel ` (2005), care a ajuns pe locul 1 in 18 tari.

`Avem mult material inregistrat, dar doar doua piese sunt finalizate. Doua bucati circula deja, o surpriza pentru fani si pentru media, doua cantece excelente, unul dintre ele numit "Wrong" si unul "Peace"`, au declarat membrii Depeche Mode referitor la stadiul in care se afla noul album, intr-un interviu pentru EVZ.

Titlul materialului nu a fost facut public deocamdata, dar se stie deja numele turneului ce il va promova - `Tour Of The Universe`, turneu ce include si un concert la Bucuresti, in Parcul Izvor, pe data de 16 mai.

Membrii Depeche Mode au mai spus despre noul LP ca va fi ceva mai electronic decat precedentul, iar sound-ul sau va fi apropiat de ceea ce facea trupa la inceputuri.


Best Music


Popup detector