Depeche Mode au terminat inregistrarile noului album

15 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Am terminat inregistrarile a spus Dave Gahan . Poate trebuie sa mai finisam pe ici-colo, dar ma simt foarte bine pentru ca am terminat. Cred ca am facut un disc grozav.

Dave a mai afirmat ca albumul va avea in jur de 12 cantece. Viitorul material de studio Depeche Mode va iesi pe piata in primavara, si, deocamdata, nu are nume.

Am fost rasfatati Pentru acest album am imprimat mai multe cantece decat pentru oricare alt album al nostru. El va include doua cantece intitulate "Wrong" si "Peace Will Come To Me". Dave a mai dezvaluit pentru LA Times si alte titluri: " Hole to Feed", "Comeback" sau "In Chains".

Imprimarile au avut loc in New York si Santa Barbara, iar Dave si Martin Gore au colaborat foarte bine.

Desi trupa a utilizat intens chitari pe discurile recente, noul material se intoarce la sintetizatoarele analogice, caci Martin Gore a cumparat de pe Ebay jumatate din echipamentele analogice din lumea intreaga a glumit Martin Gore despre obsesia shopping-ului online a colegului sau de trupa.

LP-ul va fi primul distribuit de EMI in America de Nord pentru Depeche Mode , precedentele aflandu-se sub emblema Warner Music Group.

Depeche Mode va concerta in Romania pe 16 mai 2009, in Parcul Izvor din Bucuresti. Detalii despre concertul Depeche Mode gasiti AICI.

Best Music


Popup detector