Depeche Mode - 30 de ani de succes muzical

19 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

La aproape 30 de ani de cand s-a nascut, trupa Depeche Mode anuta un nou album - Sounds of the Universe - care se va lansa pe 21 aprilie 2009. Baietii se declara multumiti de ceea ce se intampla cu ei in prezent si claparul Andy Fletcher spune ca " de multe ori trebuie sa te ciupesti ca sa iti vina sa crezi ca am ajuns la acest nivel".

"Ne mentinem de aproape 30 de ani si asta inseamna ca avem public din generatii diferite", adauga Andy Fletcher.

El spune ca i se pare ciudat faptul ca in prezent canta pentru mai multi oameni, decat atunci cand dominau topurile cu Violator si ca fanii s-au adunat si se tot aduna odata cu trecerea timpului.

"Sounds of the Universe are in fata single-ul Wrong - o piesa pop "guma de mestecat", spune Fletcher intr-un interviu pentru Billboard.

David Gahan "a preluat volanul" de la compozitorul Martin Gore si asa a iesit Hole to Feed, iar Martin i-a luat microfonul lui David pentru balada Jezebel.

"Credem ca albumul asta are piese de calitate, printre care se include piesa Peace, dar si Fragile Tension. Pe langa piesele de pe album, noi am inregistrat si altele, care vor aparea pe o versiune deluxe a albumului", afirma Fletcher.

Pe 10 mai, Depeche Mode incepe un nou turneu mondial, locatiile anuntate sunt Tel Aviv, Israel, iar in august si in septembrie trupa se va muta in nordul Americii.

Depeche Mode vor canta la Bucuresti pe 16 mai, in Parcul Izvor.

via vedeta.ro

Puiteti citi un interviu cu Andy Fletcher pentru Beat Factor AICI.


Popup detector