Depeche Mode: 'Nu ne este teama sa mergem in zone de conflict'

06 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Depeche Mode au prezentat astazi intr-o conferinta de presa ce a avut loc la Berlin datele noului lor turneu mondial, ce va include si Romania, pe 16 mai 2009. Depeche Mode vor canta pentru prima oara la Belgrad, in acest turneu.

Intrebati de unde numele Tour Of The Universe, Depeche Mode au raspuns cu umor: "O persoana importanta din armata americana ne-a spus ca vom gasi viata pe alte planete, si am vrut sa fim primii care-o descoperim."

"Nu ne este teama sa mergem in zone de conflict, de exemplu Belfast, insa nu am canta intr-un teritoriu de razboi." au declarat Depeche Mode .

Trupa si-a amintit de un concert sustinut la Berlin in urma cu 20 de ani: "erau 800 de politisti la soundcheck".

Apropo de acelasi oras, presa a intrebat trupa ce crede despre pretul mare al biletului. "Stim ca unii artisti pun preturi modice pentru concertele lor, insa un show bun este costisitor."

Martin Gore are un nou viciu au glumit colegii sai de trupa pe seama investitiilor serioase ale lui Martin in echipamente de sunet vintage.

Depeche Mode au recunoscut ca astazi e mai greu sa tii pasul cu noile tendinte. Cu toate acestea trupa incearca lucruri noi de fiecare data. "Un nou album ne face fericiti" a spus Andy Fletcher, care a marturisit presei ca are multi prieteni in Romania.

Best Music

foto: Getty Images


Popup detector