Delahoya lanseaza un Dj contest

09 Martie 2012 Beat Factor BeatFactor

Pe langa artistii consacrati care i-a adus pe scena festivalului, Delahoya a incurajat intotdeauna tinerii artisti autohtoni. In acest sens, organizatorul principal CRS, ofera castigatorului concursului "Delahoya DJ Contest 2012" ocazia de a performa pe scena celui mai vechi festival de muzica electronica din Romania, urmand ca alti doi finalisti sa performeze anul acesta la Workshopul Delahoya 2012.


Inscrierile incep pe data de 12.03.2012, sub forma unui dj set de 60 de minute postat pe site-uri ca soundcloud sau mixcloud impreuna cu o scurta biografie, ce trebuie trimise pe adresa demo@delahoya.info.ro Genurile muzicale acceptate sunt : Minimal, Techno, Break-beat, Dub-Step, House (necomercial). Fiecare dj set va fi analizat de catre un juriu avizat si va primi un raspuns in legatura cu acceptarea acestuia in concurs pana la data de 02.04.2012. Mixurile acceptate vor intra in concursul Delahoya Dj Contest 2012, care este impartit in doua etape:


Etapa 1 : DJ seturile acceptate vor fi postate pe o platforma indicata de organizatori spre ascultarea lor de catre public. Publicul are libertatea de a vota mixul preferat printr-un like. O persoana poate vota doar o singura data, un singur dj set. Departajarea se va face in proportie de 50 % in functie de numarul de voturi, iar in proportie de 50 % in functie de feedback-ul juriului. Participantii au libertatea de a-si promova cat mai creativ posibil dj seturile inscrise in concurs. Fiecare participant va primi indicatiile potrivite in acest sens. Prima etapa se incheie in data de 16.04.2012 Primele 6 dj seturi in fuctie de voturi si feedback-ul juriului vor merge in etapa urmatoare.


Etapa 2: Cea de-a doua etapa se va desfasusa in forma unui eveniment intr-un club de profil din Cluj-Napoca, in cadrul caruia cei 6 finalisti isi pot demostra abilitatile tehnice si creative. Fiecare finalist va avea la dispozitie 30 de minute pentru a impresiona juriul, toti participantii dispunand de acelasi set de aparatura. Excludem totodata posibilitatea de a se mixa cu mijloace digitale (laptop, console etc.).


Juriul va analiza prestatia finalistilor in cadrul evenimentului si vor decide cei trei castigator in functie de abilitatile tehnice, creativitate si prezenta scenica. Reactia publicului prezent va cantari si ea in desemnarea castigatorilor. Locul 1 va castiga oportunitatea de a mixa o ora , in deschiderea celei de a doua zi a festivalului Locurile 2 si 3 vor castiga oportunitatea de a mixa la Workshopul Delahoya.


Popup detector