Deepside Deejays - noi succese internationale

26 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Daca sfarsitul anului 2008 i-a gasit pe cei de la Deepside Deejays, alaturi de Nick Kamarera pe locul 1 in topurile muzicii de club cu piesa "Beautiful Days", se pare ca inceputul noului an, anunta pentru baietii de la Deepside un sir lung de succese internationale.

Dupa ce au castigat concursul de remixuri organizat de celebrul label de muzica electronica Toolroom Records (Mark Knight, Funkagenda, Dave Spoon, Diry Vegas etc.) prin care au avut sansa sa remixeze pe unul dintre cei mai in voga producatori si dj, Dirty South, se pare ca baietii de la Deepside au devenit spaima concursurilor internationale.

In prima saptamana a anului 2009, Deepside Deejays au fost declarati castigatorii concursului organizat de Gfab Records, cu un remix la piesa "Get Shaky" a celebrului producator si DJ Ian Carey (cel ce a semnat unul dintre hiturile anului 2008 - "Keep On Rising"). Cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, la numai cateva zile distanta, un comunicat de presa venit din partea celebrului label Cr2 anunta cu mult fast ca Deepside Deejays sunt "the overall winners" al concursului "John Dahlback - Everywhere Remix Competition"

"Suntem extrem de onorati ca numele nostru are sansa sa fie alaturi de numele unor dj si producatori, pe care i-am admirat si considerat modele de urmat in cariera noastra. Promitem ca nu ne vom opri aici si ca Deepside Deejays va fi primul proiect romanesc ce se va regasi in line-up la White Sensation".

In momentul de fata, Deepside Deejays lucreaza la cateva proiecte pentru label-ul lui Ian Carey (Gfab Records), dintre care enumeram: Thomas Gold, Soul Avengerz si Jay C, insa surpizele vor aparea odata cu colaborarea cu celebrul artist englez Mike Oldfield si cu lansarea celui de al doilea single oficial al proiectului Nick Kamarera & Deepside Deejays, single pe care cei de la Ministry Of Sound l-au denumit "viitorul imn al tutror club-erilor din lume". Surpriza va fi cu atat mai mare cu cat piesa in cauza va fi prima piesa romaneasca remixata de dj renumiti precum Eric Prydz si Axwell.


Popup detector