Deep Mix night in clubul Space din Bucuresti

20 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Agentia Cyclic organizeaza vineri, 11 februarie, in clubul Space din Bucuresti, showcase-uleveniment Deep Mix Night. Headliner-ii serii vor fi cei doi DJi rusi, rezidenti ai postului radio Deep Mix Moscova, Andrey Pushkarev si Izhevski.


In deschidere, va mixa Proof. Party-ul coincide cu lansarea unui promo-mix, exclusiv pentru Romania, semnat de cei doi invitati straini. Primii 200 de clubberi prezenti pe 11 februarie, in Space, vor primi gratuit acest CDpromotional.


Pentru Andrey Pushkarev, primii pasi in cariera de DJ-i au fost facuti la doar 14 ani, la postul de radio din cadrul liceului la care studia. Doar un an mai tarziu primea primul sau gig, iar visele tanarului rus prindeau tot mai mult contur. In 2000, se muta la Moscova si, prin intermediul unei companii germane, devine unul din putinii distribuitori de muzica din capitala Rusiei. Aici a avut ocazia sa asculte si sa selecteze cea mai buna muzica electronica. In 2006, primeste un post la radio-ul Deepmix Moscova, una dintre cele mai importante statii din Moscova. Prin intermediul Deepmix incepe sa puna muzica la tot mai multe gig-uri in Rusia, iar mai apoi in restul Europei si chiar in America de Sud.


DJ-ul rus Izhevski activeaza in cadrul Deep Mix Moscova inca din 2005, stilurile abordate fiind deep house, minimal techno sau dub. Primele gig-uri la care a mixat s-au desfasurat in capitala Rusiei, in cluburi ca Progressive Daddy sau Paparazzi Bar, iar de curand este rezident si promoter la cea mai populara locatie de profil din Moscova, Club Propaganda. Nu mai reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca Izhevski detine o colectie de, atentie, 3000 de discuri de vinyl.


Originar din Bistrita, Proof se bucura astazi de aprecieri din partea celor mai importante nume din industria de profil autohtona. In 2005 infiinteaza o organizatie non-profit, Electro Bistrita, cu scopul de a promova muzica electronica in zona. Ca urmare a succesului inregistrat, este invitat in tot mai multe cluburi din provincie si chiar din Bucuresti. Talentul artistului se confirma ceva mai tarziu, cand primeste propriul show radio la One FM, iar prezentele la cele mai importante petreceri din Bucuresti devin lucruri obisnuite.


Popup detector