Decibel, B'estival, N.A.M.E. - oferte de festivaluri in luna septembrie

25 August 2008 Beat Factor BeatFactor

The Isle of Wight din Anglia va deveni punctul de maxim interes pentru festival goers in perioada 5-7 septembrie, pentru ca aici se va desfasura editia 2008 a festivalului Bestival. Iata o lista de oferte de festivaluri in luna septembrie.

Festivalul Bestival este clasat de catre Resident Advisor pe primul loc in topul festivalurilor din luna septebmrie. Dureaza trei zile (5-7 septembrie) si line up-ul include artisti si trupe precum Underworld, Aphex Twin, George Clinton, Pendulum. Carl Craig, Jamie Lidell, Sugarhill Gang si multe alte "goodies". Are loc in The Isle of Wight din Anglia.

Reworks va avea loc in perioada 19-20 septembrie, in nordul Greciei. Aceasta este cea de-a patra editie a festivalului audio-vizual de muzica si arta contemporana. Pretul unui bilet este de doar 32 de euro vineri, 19 septembrie, si 50 de euro sambata, 20 septembrie. Pe langa muzica, Reworks 2008 va avea inclus in program si artisti si colective de arta contemporana. Pana acum este deja confirmat colectivul german Pfandfiderei, un proiect vizual format din mai multi artisti. Pe partea de muzica, vor mixa DJ-i precum Luciano, cei doi de la Wighnomy Brothers, Oxia, Oliver Huntemann, Mandy, Valentino Kanzyani, Pan Pot, DJ T. Surpriza o reprezinta insa DJ set-ul trupei Massive Attack si Jazzanova.

Daca aveti drum prin Seattle in perioada 25 - 28 septembrie, va asteapta Decibel, un festival cu un line-up-ul diversificat. Osciland intre underground-ul dance international si perform-urile live ale DJ-ilor locali. Pe langa actele muzicale, spectatorii pot lua parte si la diferite conferinte, prezentari de arta sau teatru. Pentru mai multe informatii accesati www.dbfestival.com

N.A.M.E. este unul dintre cele mai anticipate festivaluri din Franta. Se desfasoara in perioada 19 - 20 / 26 - 27 septembrie (plus 11 octombrie) in Tri Postal din Lille.

Top 10-ul festivalurilor pe luna septembrie il gasiti AICI.


Popup detector