Decernarea Premiilor Muzicale BeatFactor.ro va avea loc la Loggia

24 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Decernarea Premiilor Muzicale BeatFactor.ro va avea loc pe data de 4 aprilie intr-unul din locurile cu cea mai buna cafea din oras - Loggia din Bucuresti (situat in centrul orasului, pe strada Smardan numarul 9).

Evenimentul se va desfasura in cadrul unei conferinte de presa in data de 4 Aprilie 2009, incepand cu ora 17.00 la Cafeneaua Loggia (strada Smardan nr. 9)

Printre categoriile nominalizate se regasesc: Cel mai bun DJ, Cea mai buna emisiune radio, Cel mai bun eveniment cu peste 3000 de participanti si Premiul Special acordat de Beat Factor, pentru Contribuitia Remarcabila adusa scenei muzicii electronice din Romania.

Invitati la aceasta conferinta vor fi: Adrian Eftimie (cel mai bun DJ din Romania conform Nights.ro Awards 2009), Cristi Nitu (One FM), Oana Tache (MTV Romania / Pro FM Dance), Camelia Chenciu (Vibe FM), Alina Buleanu (casa de discuri Roton), Madalina Condurache (Love Events), Ioana Moldoveanu (FreshGoodMinimal), Andreea Veress (Heineken). Alaturi de ei vor participa si alte importante personalitati ale scenei clubbing din Romania.

Maestrul de ceremonii va fi DJ Gojira.

Ulterior, va asteptam tot pe 4 aprilir la petrecerea din Kristal Glam Club cu Wighnomy Brothers, El Cezere si castigatorul categoriei "cel mai bun debutant roman". Mai multe detalii despre petrecere si despre invitatii care vor mixa gasiti AICI.


VOTEAZA-TI FAVORITII LA PREMIILE MUZICALE BEATFACTOR.RO AICI!




Deja se vorbeste pe Forumul BF, AICI.


Popup detector