Deadmau5 si-a intrerupt un gig pentru ca era prea multa lume prezenta

03 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Deadmau5 si-a intrerupt un gig pentru ca era prea multa lume prezenta
TAGS:
deadmau5  petrecere  dj mix 

Este evident pentru toate lumea ca Deadmau5 este intr-o continua ascensiune, iar daca luam in calcul si noul sau disc, For Lack Of A Better Name, atunci lucrurile sunt clare.

Recent, Deadmau5 a trebuit sa-si intrerupa un gig in Irlanda pentru ca era mult prea multa lume prezenta.

Deadmau5 a fost fortat sa incheie petrecerea sustinuta la University College Dublin’s Student Bar inainte de termen pentru ca lumea deja se imbulzea, nu mai era niciun loc liber in toata incaperea, iar artistul s-a gandit la siguranta celor prezenti.

Dear Ireland: CALM DOWN!!!! […] Think about safety guys!”, a spus artistul pe Twitter in timpul show-ului, inainte sa realizeze ca promoterul a vandut mult mai multe bilete decat capacitatea clubului. "Este mult prea periculos acolo", a adaugat acesta.

Ceea ce e un pic suspect este ca aceasta decizie a sa a venit ca o surpriza pentru multi oameni prezenti, inclusiv pentru Mike Pat O’Donoghu, promoterul evenimentului, care a pretins ca venue-ul nu era plin peste capacitate, si ca nu a primit nicio plangere din partea artistului sau a membrilor echipei sale legat de acest subiect.


Popup detector