Deadmau5 primeste o bila neagra pe scena muzicii electronice, dupa declaratiile sale

04 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Producatorul canadian Deadmau5 are o reputatie mare privind declaratiile surprinzatoare si criticile aduse diferitilor artisti, iar luna trecuta si-a mai trecut in cont inca o gafa, care i-a indepartat o parte din fani potrivit raspunsurilor acestora, privind ultimul interviu al artistului.

Fiind intervievat de revista irlandeza Daily Star, inaintea gig-ului sau de luna trecuta, Deadmau5 a acuzat DJ-ii intr-un mod brutal. Reproducerea in romana ar fi de prisos la spusele canadianului Theyre fucking cunts. Chiar nu vad meritul tehnic al DJ-ilor care combina doua piesa la acelasi tempo.

Deadmau5 a ajuns la mijlocul turneului sau mondial care are ca scop promovarea LP-ului de debut intitulat Random Album Title. Este in acelasi timp ironic si amuzant cum Deadmau5 poate declara asa ceva, dupa ce acesti oameni l-au transformat intr-un star pe scena muzicii dance. DJ-ii din intreaga lume l-au votat pe locul 1 la cinci categorii pentru premiile Beatport Music Awards si pe locul 11 in DJ Mag Top 100.

DJ-ii sunt clientii mei numarul unu, adevarat? Asa ca nu am sa ii bag pe toti in aceeasi oala. Dar sa spui ca esti un performer atat de mare, doar ca mixezi productiile altor oameni la acelasi tempo este absurd.


Popup detector