Deadmau5 a lansat un CD cu sample-uri pentru producatori

03 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Deadmau5 si partenerul sau de studio Steve Duda au lansat un CD plin cu sample-uri pentru producatorii de muzica. Gestul celor doi pare unul caritabil, tinand cont ca profilul international al lui Deadmau5 a crescut considerabil in acest an si multi artisti internationali l-ar vota in top 5 producatori cu siguranta.

Steve Duda explica ca s-au hotarat sa lanseze CD-ul la label-ul propriu Xfer Records, deoarece pe piata sunt foarte putine surse de sample-uri legale, accesibile producatorilor pentru productii. Sunt o multime de sample-uri pe piata, insa majoritate sunt ilegale. Am vazut producatori care au sample-uri de la piese celebre deja.

CD-ul Xfer contine 336 de loop-uri la un tempo de 128 beat-uri pe minut, 425 kick drums, 229 clap sounds, 1500+ percussive sounds, 322 Hihats, 158 Snare drums, 100+ Cymbal and Cymbal-effect sounds si 227 synth/tonal sounds compuse si adaptate de Duda si Deadmau5.

Eu colectez sample-uri de peste 10 ani si Steve face acelasi lucru, asa ca totul s-a transformat intr-un proiect interesant. Am incercat sa nu preluam sample-uri pentru productiile noastre, totusi piesele Ghost N Stuff, Bot si Word Problems au beneficiat de sample-uri de pe CD, deoarece au fost produse cand lucram la el. Ma bucur insa de continutul variat care nu permite productia unei piese exact la fel.

CD-ul Xfer Sample poate fi achizitionat la pretul de 99 dolari de pe site-ul killthe8. com/merch/pages/7598.


Popup detector