Deadmau5 a facut-o "idioata" pe Madonna

28 Martie 2012 romania bestmusic Best Music

Deadmau5 a facut-o
TAGS:
deadmau4  Madonna 

DJ-ul si producatorul canadian Deadmau5 este tot mai vocal in ultima perioada. El a numit-o "idioata" pe Madonna, intrucat considera ca artista americana promoveaza fatis drogurile.


"Cati de aici ati vazut-o pe Molly (n.r. diminutivul de la molecula)" , a intrebat Madonna in timpul unui concert sustinut recent. Molly este un termen argotic folosit pentru definirea unuia dintre ingredientele ce se gasesc in ecstasy (MDMA). Drogul este adesea asociat cu muzica electronica (EDM).


Conform presei internationale, Deadmau5 ar fi numit-o pe Madonna "idioata", din cauza ca promoveaza consumul de ecstasy. Madonna a explicat ca nu a facut referire la droguri, ci la numele unei piese - "Have You Seen Molly".


Artista a fost deja criticata aspru de organizatiile anti-drog, deoarece numele noului ei album, "MDNA" suna aproape la fel cu "MDMA".


Nu este pentru prima data cand Deadmau5 sare la gatul artistilor de mainstream. Recent, el a declarat ca este dezgustat de faptul ca, pentru a putea colabora cu un nume mare din industria muzicala, trebuie sa faca remixuri pentru piesele pop.



Popup detector