Dave Spoon vorbeste despre noul sau label, Televizion

23 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Producatorul electro house Dave Spoon si-a lansat propriul label numit Televizion, luni, 20 octombrie, cu un release semnat Pete Tong si Dave Spoon, Gas Face. Luand in seama trecutul respectabil al artistului si profesionalismul care se regaseste in productiile lui, label-ul Televizion are o sansa mare sa ajunga unul de top, dupa doar cateva lansari.

Site-ul Beatportal l-a intervievat recent pe artist, in legatura cu noul label.

Care a fost planul pentru Televizion?

Am vrut sa folosesc label-ul drept o platforma pentru colaborari, dar acum planul s-a schimbat in mai bine. Nu este vorba numai despre muzica house, ci muzica electronica de calitate, fie ca este techno, house, drum & bass sau oricare alta. Il am partener pe Nick Halkes care cauta talente noi si experienta lui este nepretuita.

Drum & bass si techno la acelasi label? Suna interesant.

Da, am fost entuziasmati cand am lansat Gas Face si dupa a urmat piesa dnb de la DJ Zinc, Ghost Train. Mai avem vreo doua trei lansari, insa toate la timpul lor.

In afara de Zinc, cu cine mai colaborati?

Nick si cu mine am lucrat la cateva proiecte impreuna, si avem o piesa numita Amnesia, gata sa fie remixata. Am o multime de colaborari cu diversi producatori, si se contureaza bine.

Cate lansari planuiesti pentru aceasta luna?

Una pe luna pentru inceput, poate mai multe peste ceva timp. Vedem cum merge si vedem ce se mai poate face. Intotdeauna cautam producatori noi, deci cine stie!?


Popup detector