Dana Nicula aduce producatorii romani in FM-ul romanesc

21 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cum ar fi sa produci o piesa, s-o trimiti la radio, sa-i placa unui dj, si sa fi chemat la radio ca sa mixezi doua ore? Incepand de luna aceasta, DJ-ul postului de radio One FM, Dana Nicula, da aceasta sansa tuturor celor care trimit piese pe adresa dana (at) onefm.ro.


Ideea i-a venit dupa ce a primit foarte multe productii de la DJ-i din toate colturile tarii. Multe dintre aceste productii s-au dovedit a fi foarte bune, asa ca, de ce sa nu-i invite la One FM ca sa le ofere sansa mult asteptata? Nu este usor. Binenteles ca exista cateva conditii, dar conditia esentiala este ca piesele sa fie bune si pe placul juriului aka Dana Nicula si echipa One FM.

Primul care a impresionat toata echipa este Paul Damixie din Timisoara, care a facut furori prin radio cu piesa sa, Its me Maranda. Paul a fost invitat miercuri 20 februarie, intre orele 19.00 si 22.00, la emisiunea Danei Nicula, sa mixeze live in studioul One FM din Bucuresti.

Dj-ul din Timisoara s-a prezentat la radio plin de muzica noua si emotionat, pentru ca era pentru prima oara on air. Dupa ce a petrecut o zi intreaga alaturi de echipa One FM, seara a intrat in direct la emisiunea Danei Nicula, unde a vorbit cu Dana si a mixat doua ore live.




Popup detector