Dan Ghenacia prezinta compilatia Eyelights

24 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dan Ghenacia, boss-ul label-ului Freak nChic, prezinta Eyelights, un mix-CD in stilul deep house, groovy, deep si hypnotic. Compilatia va fi lansata pe data de 30 mai si va contine piese exclusive ale artistilor David K, Shonky, Chris Carrier si Dyed Soundorom.

Inca din 1995, dupa ce s-a intors din San Francisco cu o geanta plina de vinyl-uri, Dan Ghenacia a incantat publicul parizian cu muzica sa house. Cu ajutorul rezidentei din clubul Le Batofar si prin after party-urile care le tinea in fiecare duminica in perioada 1998 pana in 2002, Dan i-a cunoscut pe colegii sai de acum Shonky, Dyed Soundorom si Terry, cu care a facut un sound unic si este cunoscut drept Freak nChic.

Label-ul a produs si lansat artisti talentati de-a lungul timpului ca Shonky, care la albumul sau de debut intitulat Time Zero, a captat atentia tuturor cu stilul sau hypnotic-tehno, sau Jamie Jones care a produs cu primul sau EP numit Amazon si cu piesa Still Here, o nebunie vara trecuta in Ibiza.

Ideea compilatiei a fost sa arat putin din vata mea de producator si DJ si sa impartasesc lumii muzica care imi place sa o fac, sa le arat artistii cu care lucrez si artistii pe care ii iubesc. Pentru numele acesteia am incercat sa gasesc ceva care sa includa cuvantul highlights intr-un sens muzical si am ajuns la Eyelights. Imi place spunea Ghenacia.

Track list:

1. David K. feat Opium 'Western Journey' Freak n'Chic
2. DOP feat. Noze 'The Riot' Milnormodern Records
3. Seth Troxler & Patrick Russell 'Doctor of Romance' Circus Company
4. Skat 'Concrete jungle' Karat
5. Shonky 'Bushes' Freak n'Chic
6. Dyed Soundorom 'Remote Cocktail' Freak n'Chic
7. Floppy Sounds 'Ultrasong' (Studio B Mix) Wave Music
8. James Mowbray & D.Ramirez 'Time Fades Away' (Daniel Stefanikremix) 4:20
9. Basic Unit 'Fedass' (Gary Beck remix) Fine Art Recordings
10. Johnny D 'Walkman' 8Bit Records
11. Shonky 'Time Zero' Mathias Kaden vas-y gamin remix Freak n'Chic
12. Jus-ed 'Tekno Minimal' / Interlude Jamie Jones 'Still Here?' Acapella Underground Quality / Fn'C
13. Andomat 3000 'BND2' Four:Twenty
14. Chris Carrier 'Sticks & Stones' Freak n'ChicPopup detector