DJ set de la Cicada in acest weekend

22 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Sambata aceasta, 24 ianuarie, Aaron Gilbert si Alex Payne, fondatorii trupei Cicada vor mixa in clubul Studio Martin din Bucuresti. In deschidere mixeaza Faster. Si pentru ca oferta clubbing de weekend sa fie completa, cu o seara mai devreme, respectiv vineri, 23 ianuarie, Martin-ul ii gazduieste pe rezidentii Livio, Roby si George G, in cadrul unui eveniment Mandarina 9 Sessions.

Pentru ambele evenimente, de vineri si de sambata, 23 respectiv 24 ianuarie, pretul intrarii va fi de 20 ron intre 23:00 si 00:00 si 30 ron dupa 00:00.

Trupa Cicada inseamna Aaron Gilbert (cunoscut si ca Mr Natural), Alex Payne si solista vocala Heidrun Bjornsdottir (de la fostul proiect Gus Gus). De-a lungul timpului, Cicada a remixat trupe precum New Order, The Editors, 13 Senses, Depeche Mode, Lorraine, Seelenluft, The Source, Mish Mash si altele.

La capitolul recomandari, cei de la Cicada au fost bine vazuti de catre trupe precum Blondie, Can, New Order, The Sugarcubes, The Cocteau Twins, Daft Punk si Quincy Jones.



Popup detector