DJ-i romani la Carnavalul de la Venetia

23 Ianuarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Editia din acest an a Carnavalului de la Venetia aduce o noutate: pentru prima oara in istoria Carnavalului, o tara este invitata sa participe cu propriul ei program.

Prima tara invitata la Carnavalul de la Venetia este Romania, care-si trimite in laguna muzicieni, actori, dj si ansambluri folclorice.

Ministrul de externe al Romaniei, Adrian Cioroianu, a declarat astazi ca prezenta Romaniei la Venetia este "o incercare de a arata spiritul unei tari care nu se rezuma doar la scandaluri politice."

Romania participa la Carnaval prin nu mai putin de patru institutii ale statului Ministerul de Externe, Institutul Cultural Roman, Ministerul Culturii si Cultelor precum si Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii Comert Turism si Profesii Liberale.

Cum tara noastra nu are in acest moment o imagine foarte buna in peninsula, "vrem sa aratam ca exista si o Romanie frumoasa, spectaculoasa si cu oameni talentati", a spus Mircea Mihaies, seful Institului Cultural Roman.

Partea electro e reprezentata de Gojira, DJ Vasile si Electric Brother. Mai mult sau mai putin reprezentativa pentru scena muzicala autohtona, formatie de fete Amadeus canta si ea la Carnavalul de la Venetia.

Alegerea artistilor care vor reprezenta tara noastra la eveniment s-a facut tinandu-se cont, in primul rand, de urmatorul factor: la Carnaval lumea merge sa se distreze, au explicat oficialitatile intr-o conferinta de presa.


Popup detector