DJ Vadim si Freestylers la Miercurea Ciuc in acest weekend - Dirt On Fire 2

09 August 2012 Beat Factor BeatFactor

Burn Energy si Ridemore organizeaza la Miercurea Ciuc, pentru al doilea an consecutiv, cea mai importanta competitie de Dirt Freestyle BMX&MTB din Romania, pe 10-11 august 2012, la care participa unii dintre cei mai buni sportivi din tara si din Europa.


Dirtpark-ul din Miercurea Ciuc, locul unde se va desfasura competitia internationala de BMX&MTB, este cel mai mare dirtpark din Romania si a fost construit in exclusivitate de catre comunitatea de BMX&MTB din acest oras. Prima editie a Dirt On Fire a avut loc in anul 2011 si a atras atentia si interesul intregii comunitati de BMX&MTB din Romania si din strainatate.


In 2012, pe 10 si 11 august 2012, organizatorii Dirt On Fire promit un spectacol si mai mare decat cel de la prima editie, pe un set si mai extrem, complet refacut, cu o linie speciala pentru freestyle motocross si demonstratii incendiare. Ca o confirmare a valorii internationale a evenimentului si a faptului ca aceasta competitie este aliniata la standardele internationale in materie de sport extrem, pe langa zecile de sportivi romani inscrisi in competitie, vor participa si sportivi din Ungaria, Polonia, Austria si Germania.

Echipa de sportivi profesionisti Burn va fi si ea prezenta in competitie cu cei doi BMX-eri: Demian Barnabas – 23 ani si Tibi Bajka – 19 ani, care vor etala cateva dintre trick-urile lor cele mai bune, invatate peste sezon in skatepark-urile din tara, dar mai ales in cantonamentele internationale sponsorizate de catre Burn.


In plus, pentru ca basii merg cu sporturile extreme, Gojira o sa faca flip-uri cu beat-urile pe toata durata competitiei iar DJ Vadim si Freestylers (UK) vor aprinde afterparty-urile DOF din cele doua zile de festival.



Popup detector