DJ Vadim, Terrence Parker, DJ Food si altii la balul UNATC

15 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

DJ Vadim, Terrence Parker, DJ Food si Jonas Rathsman sunt headlinerii balului de la UNATC/Unarte din Bucuresti, de pe data de 10 noiembrie.


Evenimentul este organizat de catre The Fresh, iar line up-ul complet urmeaza a fi disponibil in curand.


Vadim este un prolific DJ si producator independent nascut in Rusia, la Saint Petersburg. In momentul de fata locuieste la New York si Berlin, iar muzica sa combina hip-hop-ul, soul-ul, reggae-ul si genul electronic.



DJ Food este un proiect care a fost inceput de Matt Black si Jonathan Moore (cuplul care formeaza Coldcut), fondatori ai cunoscutei case de discuri londoneze Ninja Tune. Pe langa ei, exista un numar mare de producatori si DJ care isi aduc contributia la acest proiect. Cei mai devotati sunt PC (Patrick Carpenter) si Strictly Kev, care au avut un rol important atat in studio, cat si in afara lui.



La mijlocul anilor 80 miscarea muzicala underground din Detroit aduce ascensiunea unor artisti ca Derrick May, Juan Atkins, Carl Craig, Kevin Saunderson, Blake Baxter, Eddie “Flashin” Fowlkes, Jeff Mills si multi altii. Alaturi de acestia, Terrence Parker s-a facut remarcat ca si producator si DJ al soundului clasic Detroit House si ramane cunoscut ca unul din pionierii miscarii Inspirational/Gospel House.



Ca DJ, Terrence Parker (cunoscut pentru multi ca si “TP”) a devenit legendar ca urmare a unui stil de mixat aparte si foarte tehnic. TP este bine cunoscut pentru faptul ca foloseste un receptor de telefon ca si casca pentru mixat atragandu-si astfel porecla de “Telephone Man”.




Popup detector