DJ Tomcraft la festivalul Rock la Mures in acest weekend

06 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Festivalul "Rock la Mures" editia a VI-a va avea loc in Periam, in judetul Timis. Rock la Mures ramane evenimentul "pionier" al genului, fiind primul Festival Open-Air de avengura din tara, cu participari internationale de marca.



Pe o perioada de trei zile, 05-07 iulie, Rock la Mures va fi gazda celor mai actuale trupe prezente pe scenele festivalurilor cu traditite din Europa. Pe langa concertele oferite de trupele invitate, intr-o gama variata de genuri, target-ul se diversifica.

A doua scena va fi consacrata special muzicii drum'n'bass, breakbeat, electro/house, avand ca invitati nume importante din lumea muzicii electronice internationale, precum Tomcraft, DJ SNow (din Romania) sau DJ Lutzenkirchen.

Considerat unul dintre cei mai buni artisti ai scenei Tech-House europene, Thomas Bruckner aka Tomcraft, si-a facut loc, in ultimul timp, pe primele locuri ale topurilor de gen de pe Vechiul Continent.

Succesul sau nu are la baza doar atentia aratata de public si critica in decursul ultimilor ani, ci persista inca din 1993. De-a lungul anilor Tomcraft a fost vazut la mai toate evenimentele importante in capul listei. A participat la celebrele Mayday, Love Parade, Energy sau Nature One din Germania. De asemenea a luat parte la evenimente din tari precum SUA, Australia, Noua Zeelanda sau Japonia, fiind foarte apreciat la fiecare aparitie.


Popup detector