DJ Sneak revine in Bucuresti pe 6 decembrie

20 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dj Sneak, artistul de origine portoricana care a redefinit soundul underground din Chicago, mixeaza sambata, 6 decembrie, in Kristal Glam Club, in cadrul unui eveniment Sunrise.

L-ati ascultat prima data in Romania anul trecut la Sunwaves 2, apoi la Session in Bucuresti. In 2008 a revenit in forta la Sunwaves 4 unde s-a bucurat de o audienta de invidiat. A facut fata, intr-un mod extrem de placut. Si nu s-a oprit..a continuat sa ne surprinda pe plaja, pana la asfintitul soarelui, cu un set ce rasuna si acum in boxele personale din masina sau de-acasa.

Productiile lui DJ Sneak au revolutionat stilul house, prin sunete si ritmuri nemaiauzite pana atunci o combinatie de disco si groove house. Detine in palmares peste 20 000 de piese care nu au fost lansate niciodata, multe dintre ele devenind o importanta sursa de inspiratie pentru nume mari, ca Daft Punk, Basement Jaxx si Armand Van Helden.

In 2001, artistul a pus bazele labelului Magnetic Recordings, atat pentru a-si publica productiile cele mai recente, cat si pentru a sustine noi talente, contribuind astfel la evolutia si consistenta stilului Chicago House.

In deschidere mixeaza Ali Nasser. Pretul intrarii este de 30 lei pana la ora 0.00 si 50 lei dupa aceasta ora.

Un video cu DJ Sneak mixand impreuna cu Ricardo Villalobos puteti gasi AICI.


Asculta: DJ Sneak - Live @ Sunwaves 4 Afterhours - August 2008 - Partea 1

Asculta: DJ Sneak - Live @ Sunwaves 4 Afterhours - August 2008 - Partea 2



Popup detector