DJ Sava si Irina Rimes au lansat single-ul si videoclipul "I Loved You"

12 Septembrie 2016 Elena Paraschiv Best Music

DJ Sava si Irina Rimes au lansat single-ul si videoclipul

Hit maker-ul DJ Sava colaboreaza cu noua senzatie din muzica romaneasca, Irina Rimes si lanseaza single-ul "I Loved You", alaturi de un videoclip filmat peste ocean.


O coproductie Cat Music - Quantum Music, single-ul "I Loved You" este compus de catre Irina Rimes, ca si in cazul anteriorului single, "Visele", unul dintre hiturile verii 2016, alaturi de Lu-k Beats.


Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat atat in Romania, cat si peste ocean, in Desertul Nevada, Santa Monica si Hollywood.


In urma cu cateva luni, DJ Sava a colaborat cu Faydee pentru hitul "Love in Dubai", o piesa cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube si care a intrat in playlisturile radiourilor si TV muzicale din Romania si strainatate.


Irina Rimes este originara din Republica Moldova, locul in care a si absolvit Facultatea de Muzica Usoara si Jazz din cadrul Conservatorului. In 2012 a ajuns in finala talent show-ului "Fabrica de staturi", iar in urma cu 3 luni a lansat hitul "Visele", care are in prezent peste 7,7 milioane de vizualizari pe YouTube si este in top 10 difuzari radio si TV.




Popup detector