DJ Optick vorbeste despre evenimentul Liberty Parade 2008

01 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Rezidentul Liberty Parade, DJ Optick, vorbeste intr-un interviu pentru www.libertyparade.com despre unul din cele mai mari evenimente dedicate muzicii dance din Romania, despre ce muzica se va auzi la editia de anul acesta si despre invitati.

La Liberty Parade "nu conteaza cine mixeaza, atata vreme cat perceptia generala a evenimentului este SUPER TARE", spune DJ Optick. DJ-ul roman este de parere ca la editia de anul trecut, Robbie Rivera s-a descurcat cel mai bine dintre toti strainii de pana acum.

Pentru editia din acest an, DJ Optick promite ca vor fi foarte multe piese din partea producatorilor romani si ca nu "o va arde" minimal. Cat priveste invitatii straini, Optick este foarte increzator. "Carl Kennedy are experienta petrecerilor de mase in aer liber, prestand fara nicio problema atat in Ibiza cat si in USA, iar de curand la Winter Music Conference. Este un foarte bun prieten cu Pete Tong, acesta sustinandu-l puternic pe piata britanica. Dirty South, care in urma cu un an avea sa ocupe timp de mai multe saptamani cu piesa lui locul 1 in topul realizat in cadrul emisiunii Essential Selection a lui Pete Tong, este cunoscut ca fiind cel mai bun DJ australian. Sunt convins ca vor face echipa buna!"

Avand experienta anilor anteriori, DJ Optick este constient de faptul ca la Liberty Parade "trebuie sa-ti concentrezi toata seva, ca sa zic asa, in 60 de minute." Asta pentru ca la o petrecere de club, lucrurile stau cu totul altfel. "trebuie sa dai tot ce ai mai bun in 60 de minute fatza de o petrecere de club unde ai timp sa construiesti timp de cateva ore. Eu sper ca si anul acesta sa fac un set de NO 1."

Iata cateva filmulete de la petrecerile recente cu Optick:

Live @ Club Midi - Cluj Napoca




Live @ Arenele Romane, Bucuresti



Popup detector