DJ Optick a zis adio burlaciei (galerie foto)

22 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ Optick, unul dintre cei mai apreciati DJ romani a inceput cel mai trendy mix din cariera sa. El si iubita sa Andreea si-au unit destinele, intr-o nunta mai tare decat un main in Fabric.

Totul s-a petrecut in mare viteza: inelul de logodna a fost cumparat in aeroportul din Amsterdam, fara ca Andeeea sa stie iar cererea in casatorie a venit live, in timpul emisiunii lui Cristi Stanciu de la Radio21.

Daca ar fi putut, s-ar fi cununat pe plaja in Ibiza, dar Bucurestiul le-a oferit Catedrala Sfantul Iosif. Vibe-urile dance au fost inlocuite de o soprana, un cor si un organist. Nasii celor doi au fost Cristi Nitu şi sotia lui, Dana (n.r.: Nicula).

Felicitarile, masa si dansul au avut loc la hotelul Radisson SAS, unde Andreea a fost furata de catre prietenele ei.

Un moment hot al petrecerii a fost cand DJii romani au facut un jam session in cinstea insurateilor: Rosario Internullo, Adrian Eftimie, Dj Johnny, Dj Nepotu si Raoul au mixat pentru Optick si Andreea, ridicand temperatura la maximum.

La nunta au participat si colegii de la Vibe FM, Vali Barbulescu, Dj Andi, Liviu Hodor şi Camelia Chenciu, care au venit sa le ureze "casa de piatra" indragostitilor si cat mai multe mixuri reusite.

Vezi AICI mai multe poze de la nunta



Popup detector