DJ Mag Top 100, editia 2007 - votul tau conteaza!

04 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Cel mai bun clasament al dj-ilor din toata lumea va fi dat publcitatii in acest an pe 24 octombrie, in cadrul unui eveniment special ce va avea loc la Londra si despre care vor fi oferite in curand mai multe amanunte.

Si in acest an publicul e singurul care va decide ierarhia finala, voturile fanilor urmand a fi luate in calcul pana pe 25 septembrie. Fanii din Romania isi pot vota favoritii accesand site-ul djmag.com si alcatuind propriul clasament cu primii cinci dj din lume din punctul lor de vedere.

In functie de locul in care isi plaseaza preferatul acesta primeste 5 puncte pentru locul 1, respectiv 1 punct pentru locul 5.

In acest an printre favoritii romanilor se numara nume precum: Above & Beyond, ATB, Tiesto, Deep Dish, Benny Benassi, Roger Sanchez, Bob Sinclar si Fedde Le Grand.

In lupta pentru titlul de cel mai bun DJ al anului pot intra si romani doar daca tu ii incluzi pe lista favoritilor. Dj Magazines Top 100 este un punct de referinta pentru toti clubberii, promoterii si Dj-ii din toata lumea, tocmai pentru ca este alcatuit in proportie de 100% din voturile publicului.


Popup detector