DJ Mag Top 100 - si o luam de la capat

03 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce anul trecut au existat mai multe scandaluri bazate pe fraude in sistemul de votare, iar rezultatele s-au strecurat in presa de specialitate cu doua zile inainte de anuntarea oficiala, DJ Mag Top 100 o ia de la capat. Din 1 august s-a deschis campania de vot pentru inca un an.

Mai mult, anul acesta DJ Mag s-a aliat cu Trackitdown.net, astfel incat orice votant primeste gratis o piesa de pe trackitdown.net (in valoare de 1,49 pounds) si o copie digitala a unei reviste DJ Magazine gratis.

Rezultatele vor fi anuntate in cadrul unei petreceri pe data de 29 octombrie. Voturile se inchid pe data de 29 septembrie.

Anul acesta, votantii isi pot alege primii cinci DJi preferati intr-o ordine ierarhica. Sistemul pe puncte inseamna ca DJ-ul numarul unu ales primeste cinci puncte, al doilea patru puncte, al treilea trei puncte, al patrulea doua puncte iar al cincilea un punct; asa ca aveti grija cum si ce votati.

Regulamentul voturilor este: un singur vot pe adresa de IP si adresa de email. "Orice DJ care va incuraja frauda va fi descalificat".

Acestea fiind spuse, puteti vota AICI.

Rezultatele de anul trecut ale topului, precum si opiniile cititorilor Beat Factor, le puteti vedea AICI.


Popup detector