DJ Mag Top 100 - AMR o zi

22 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Joi, 23 Septembrie 2010, este ultima zi in care se mai poate vota in cadrul DJ Mag Top 100 2010. Cine nu a votat pana acum, mai are o ultima sansa.


Pentru a vota la editia din acest an a DJ Mag Top 100 DJs, trebuie sa accesati site-ul top100djs.net, sa completati campurile necesare si sa va alegeti cinci artisti preferati.


Procedura este similara editiilor precedente. Pentru a elimina posibilele fraude, votantii trebuie sa-si confirme votul prin email si nu pot vota decat o singura data, de pe un singur IP.


La fel ca si in anii precedenti, votantii primesc gratuit o piesa de pe Trackitdown.net, magazin online de muzica electronica.


Procesul de votare se va incheia pe data de 23 septembrie 2010, urmand ca artistii castigatori sa fie anuntati ulterior, spre finalul lunii octombrie. Pana atunci, spor la vot!


Fie ca vrem sau nu, o mare parte din evenimentele cu DJi se invart in jurul acestui top organizat de catre publicatia britanica DJ Magazine. De 13 ani, publicul voteaza, fiecare cum il duce capul, insa singurii care au de profitat de pe urma acestui lucru sunt artistii impreuna cu tot managementul lor.


Popup detector