DJ Food vine de revelion in Romania

30 Octombrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Desi mai sunt cam doua luni pana la noaptea dintre 2009 si 2010, unii organizatori si-au facut lectiile din timp si asa a aparut deja prima oferta in care iti poti petrece revelionul, in Bucuresti. Este vorba despre fosta tipografie Universul, actualmente palatul Universul, unde va performa unul dintre cele mai prolifice proiecte muzicale de la Ninja Tune, si anume DJ Food.


Pe langa DJ Food, la pupitru vor mai fi prezenti Unu', Bully si NotSoCommonDJ. Pretul unui bilet pana pe data de 31 noiembrie este de 250 ron, intre 1 si 30 decembrie pretul unui bilet este de 300 ron, iar pe 31 decembrie, biletul costa 350 ron. In pretul biletului este inclus cam tot, incepand de la mancare, bautura, muzica si orice altceva ati avea nevoie. Detalii puteti gasi la 0762.754.781.


Pana sa ajunga la formula actuala (cu Kev la carma), proiectul DJ Food a trecut prin mai multe transformari, intre care si aportul adus de catre cei de la Coldcut. In ce "ape" se scalda DJ Food astazi puteti afla de pe pagina sa de myspace.




Popup detector