DJ Allexinno - castigator la emisiunea Fast Trax a lui Pete Tong

14 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Ieri, 13 martie, s-a anuntat castigatorul Bedroom Bedlam, concursul organizat in cadrul show`ului Fast Trax gazduit de Pete Tong. Dupa o saptamana de votare, piesa "Sunrise 5 AM" compusa de DJ Allexinno a fost desemnata castigatoare, primind peste 600 de voturi, la o distanta considerabila fata de cea de-a doua pozitie, care a primit doar 148 voturi.

Piesa Sunrise 5 AM va fi difuzata in cadrul emisiunii Essential Selection de la postul de radio londonez cu cea mai mare audienta, BBC Radio 1. Gazda este nimeni altul decat celebrul Pete Tong, adevarata legenda in clubbingul mondial atat prin filmul Its All Gone, Pete Tong sau initierea conceptului Pure Pacha din Ibiza, dar si prin pozitiile de top in World Dance Chart-urile mondiale.

Allexinno este nascut in 1980 in Craiova, lucreaza ca si producator din 2005. A mixat de-a lungul timpului alaturi de nume mari in industria muzicala internationala cum ar fi Moguai, Ricky Stone, Monoroom, Audiofly, Markus Homm, Nils Noa, Stefano Noferini, Dr. Kucho!, Emanuele Inglese, Stephane K, Paolo Bolognesi, Azzido Da Bass si multi altii.

Pasul urmator va fi lansarea pe piata a EP-ului Sunrise 5 AM la unul din cele mai noi si promitatoare label-uri romanesti, Magnetik Grooves.


Popup detector