DJSuperStore implineste trei ani de activitate

01 Februarie 2010 Beat Factor BeatFactor

Magazinul de aparatura pentru DJi si cluburi, DJSuperStore, implineste trei ani de activitate, ocazie cu care dau un party pe data de 12 februarie in clubul Kristal Glam din Bucuresti. In cadrul evenimentului aniversar vor mixa Bill Patrick, Alex Niggeman, Kozo si Ali Nasser.


Lansat la inceputul anului 2007, DjSuperStore si-a rezervat unul dintre primele locuri pe piata magazinelor de profil din Romania. In timpul celor trei ani de existenta, a reusit sa adune mai mult de 1.500 de clienti din intreaga tara, oferind acestora echipemente de dj cat si de productie muzicala.


"Am fost prezenti la unele din cele mai mari evenimente, prin divizia de Rental, care se ocupa cu inchierea echipamentelor profesionale de DJ. Cele mai importante fiind: Lansarea Vibe FM 2008, Libery Parade ‘08, Liberty Parade ‘09, Sunwaves Festival 6, B’estfest ’08 B’estfest ‘09, Start a Party ( toate editiile ) The Mission Dance Weekend ’09, oferind echipemente pentru unii dintre cei mai mari DJ: John Digweed, Sasha, Marco Carola, Armin Van Buuren, Ferry Corsten, Cypress Hill, Ricardo Villalobos, Luciano, Dj Premier, Lee Burrige si multi altii", declara Robert Graur de la DJSuperStore pentru BeatFactor.


Cel important proiect conceput si lansat de DjSuperStore a fost DjSuperStar. "DjSuperStar este un curs premium de DJ in care amatorii si incepatorii pot invata arta de a mixa. Prima editie, a fost lansata tot in 2007, sub forma unui “cantonament” de 7 zile, unde 11 cursanti au stat izolati intro vila la munte, invatand si exersand timp de 12 ore pe zi. Trainerii acestui curs fiind Optick, Raoul Russu si Florin Grozea ( HiQ ). In prezent, cursurile DjSuperStar se tin in studiul propriu din Bucuresti, acest curs formand pana in momentul de fata peste 100 de DJ", mai adauga Robert Graur, reprezentantul magazinului.


Petrecerea aniversara de pe 12 februarie va incepe la orele 23.00, dupa orarul traditional.


Popup detector