DFA se rupe, Tim Goldsworthy a parasit proiectul

04 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Tim Goldsworthy, unul dintre membrii fondatori ai casei de discuri DFA, a parasit proiectul si s-a intors in UK.

Tim a condus alaturi de James Murphy si Jonathan Galkin labelul DFA inca din 2002, si a fost implicat in producerea pieselor pentru The Rapture si The Juan MacLean. In acest moment, informatii confuze vin din ambele parti implicate.

RA l-a contactat pe Jonathan Galkin via e-mail, iar acesta a spus: "Tim Goldsworthy s-a mutat undeva in UK, fara sa informeze pe nimeni de la DFA. Nu stim nimic despre el de cand a plecat din US, asa ca noi ne-am continuat vietile si afacerea. Simplu. Cu siguranta a luat o parte din noi cu el cand a plecat, dar ii uram succes in orice ar face de acum inainte".

Intre timp, Tim explica aceasta plecare: "Nu am plecat", spune acesta, referindu-se la mutarea sa in UK si la faptul ca asta nu inseamna ca pleaca si din DFA. "Daca s-ar fi pus problema ca cineva sa plece de la casa de discuri, atunci acela ar fi Murphy. El nu este niciodata acolo pentru ca e mereu in turneu sau in studio, asta inseamna ca el a plecat, acum noua ani chiar".

Goldsworthy spuneca si-a schimbat domiciliul pentru ca majoritata proiectelor sale sunt acolo, si pentru ca e convins ca e un loc mult mai bun pentru a-si creste familia. Acesta evidentiaza ca a lucrat foarte putin cu si pentru DFA in ultimii ani, dar ca in acelasi timp ar fi dispus sa mai lucreze piese sau remixuri pentru label.

Goldsworthy a realizat remixuri pentru Goldfrapp, Massive Attack cat si pentru piesa nascuta din colaborarea lui Hell cu Bryan Ferry.




Popup detector