Cuantune deschide show-ul Nouvelle Vague

21 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Spectacolul Nouvelle Vague din toamna aceasta va debuta cu un show special al trupei Cuantune, un proiect nou pe piata muzicala din Romania ce aduce in prim plan un melanj seducator de elemente jazz, soul, funk, electro, DnB si hip-hop.


Prezentat de Stella Artois, show-ul Nouvelle Vague este programat pentru data de 22 noiembrie si alaturi de concertul lui Herbie Hancock, face parte din seria evenimentelor Fusion Nights ce vor avea loc toamna aceasta la Sala Palatului din Bucuresti.


Cu abordarea moderna a sonoritatilor de jazz classic inserate in compozitii electrizante, trupa Cuantune s-a dovedit a fi alegerea fireasca pentru deschiderea concertului prezentat de Stella Artois, membrii trupei Nouvelle Vague aratandu-se dornici de a vedea live la Bucuresti un concert de fresh nu-jazz autohton.


Trupa Cuantune s-a nascut in primavara anului 2010 prin intalnirea a doi artisti indragostiti de muzica jazz, Elizabeth si Cruxfader, personalitati opuse dar care impreuna au creat un sound nou, inedit si captivant. Stilul abordat este unul cu totul aparte, fiind greu de incadrat intr-un singur gen muzical.


Cuantune aduce pe scena o imbinare neasteptata de sunete care la o prima ascultare ar putea parea antagonice dar care, in creatiile celor doi, se transforma in armonii melodioase ce confera o identitate aparte trupei. Prin muzica lor, membrii trupei redau atmosfera anilor ‘40 si o readuc in actualitate prin intermediul unui fusion de elemente muzicale extrem de variate.


Dupa debutul pe scena “newcomers” a Festivalului Stufstock si numerose alte concerte sustinute anul acesta in cluburile underground din Bucuresti, Cuantune va urca toamna aceasta pe scena Salii Palatului din Bucuresti, in deshiderea show-ului Nouvelle Vague. Prezentat de Stella Artois, evenimentul va avea loc pe data de 22 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 65, 90, 125, 150, 185 lei.


Popup detector