Cristian Varela revine in Bucuresti

03 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Eroul techno spaniol Cristian Varela revine in Bucuresti, in cadrul unui party ce va avea loc sambata, 12 februarie, in Studio Martin. In deschidere mixeaza Alexandru Jijian.


Varela este cunoscut pentru stilul sau muzical abordat, remarcandu-se printr-un techno fara compromisuri. A mixat in mai multe randuri in Romania, atat in Bucuresti, cat si in tara (festivalul Romanian Electronic Festival de langa Brasov).


Cristian s-a nascut intr-o familie de artisti unde si-a dezvoltat aptitudinile de care avea nevoie pentru a deveni cel mai mare producator spaniol, DJ care este azi. Tatal lui a fost actor principal intr-o drama teatrala (piesa de teatru-drama),mama si bunica lui profesoare de balet (Lycee Franais De Madrid), bunicul lui director de statie radio (Radio Madrid).


Varela este si co-fondatorul Pornographic Records, alaturi de Marco Bailey, label la care a lansat o parte din productiile sale. Cristian nu este insa strain si de label-uri ca Intec (al lui Carl Cox), Serial Killer Vinyl, Explicit Musick, Primate Recordings si altele.


DanceTrippin 143: Cristian Varela @ Space Ibiza from DanceTrippin.tv on Vimeo.



Popup detector