Creamfields Buenos Aires, amanat

05 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Festivalul Creamfields Buenos Aires, care trebuia sa aiba loc chiar weekendul acesta, pe 7 noiembrie, se amana pana pe 19 decembrie, conform site-ului oficial al evenimentului.

Organizatorii 2NET anunta ca in ciuda incercarilor disperata de a-si tine promisiunea si a desfasura evenimentul la data stabilita, acest lucru este imposibil, drept pentru care CreamfieldsBA se muta pe 19 decembrie.

Organizatorii, care in ultimii opt ani au lucrat la acest Creamfields, si l-au transformat in unul dintre cele mai importante festivaluri din lume, simt un regret enorm fata de ceea ce s-a intamplat si isi cer scuze oficial tuturor celor implicati in eveniment, in special celor care au avut incredere in ei si au cumparat bilete pentru data anuntata initial.

Cei care au achizitionat bilete pentru data de 7 noiembrie le pot returna la punctele de vanzare incepand cu 9 noiembrie, sau le pot pastra, fiind valabile fata nicio conditie pentru data de 19 decembrie.

Organizatorii spun ca in curand se va anunta noul program al evenimentului si ca unul dintre DJii invitati la fi Tiesto.

Detalii gasiti pe site-ul oficial CBA.


Popup detector