Cosmin TRG mixeaza la Volt Festival din Ungaria

29 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul si producatorul roman Cosmin TRG va mixa pe data de 30 iunie 2010 in cadrul festivalului Volt din Ungaria, alaturi de Fine Cut Bodies.


Volt este un festival cu traditie in Ungaria; prima editie a avut loc in 1993. Evenimentul se tine in Sopron, la camping-ul Lover.


Sopron este situata la aproximativ 210 kilometri de Budapesta si se poate ajunge acolo fie cu trenul, fie cu masina, fie cu autobuzul.


Volt va tine de pe 20 iunie pana pe 3 iulie, adica patru zile de concerte, DJ set-uri, performance-uri, piese de teatru, totul desfasurandu-se la 14 scene.


Programul complet, precum si o harta detaliata si orice altceva este necesar sa stii, puteti gasi pe site-ul oficial al festivalului.


In ceea ce-l priveste pe Cosmin, acesta tocmai a lansat un nou EP la Rush Hour (despre debutul lui la label-ul olandez ati putut afla deja). Noul release consta intr-uns chimb de remixuri cu Falty DL (pe numele sau adevarat Drew Cyrus Lustman, un producator up & coming originar din New York). EP-ul contine un remix facut de Falty DL la piesa "See Other People", si un remix facut de Cosmin la piesa St Marks a lui Falty Dl. Puteti cumpara EP-ul de pe junodownload.


Popup detector