Cosmic Gate au lansat albumul Sign of Times

22 Mai 2009 Saint BeatFactor

Succesul avut in 2008 cu single-ul “Body Of Conflict” trebuia sa aiba o continuare, astfel ca pionierii genului trance au revenit la Black Hole Recordings cu cel de-al patrulea album de studio, “Sign Of The Times”. Cu un sound aflat in continua evolutie in peisajul muzical in schimbare, campionii trance aduc in fata publicului treisprezece piese noi pentru a demonstra inca o data, daca mai era nevoie, ca raman inaintea tuturor.

De-a lungul timpului Cosmic Gate au creat si inspirat mare parte din muzica ce a dat tonul pe ringurile de dans in ultimii zece ani. Acest material discografic arata modul in care duo-ul misca granitele muzicii actuale, amestecand o doza buna de trance cu una de progressive si combinandu-le cu aptitudinile lor de productie renumite alaturi de inconfundabilul stil Cosmic Gate.

Sign Of The Times include superhitul “Body Of Conflict” plus 12 piese nou-noute si nelansate pana acum, cu o tendinta spre piesele vocale pentru care au colaborat cu o serie de nume ale scenei muzicale ce se inscriu in diverse genuri, rezultatul fiind o diversitate de sunete si teme.

"Tinta noastra a fost aceea de a creea un album ale carui piese sa le poti asculta la fel de bine in club cat si acasa si sa te bucuri atunci cand o faci. Am lucrat alaturi de multe voci si compozitori, unii foarte cunoscuti, altii mai noi, care au fost inspirati de muzica noastra si care ne-au facut sa dam tot ce am putut mai bun pentru acest album. Credem ca progresul nostru se reflecta in noile piese in intregime si speram ca fanii au urmarit evolutia noastra de la “Earth Mover” citind semnele timpului.” (Cosmic Gate)


VibeFM pregateste o surpriza fanilor Cosmic Gate. Revenim cu informatii.


Sursa: VibeFM.ro


Popup detector