Corturi la cheie in campingul B'ESTFEST Summer Camp

26 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Fanii B’ESTFEST care vor sa traiasca pe deplin experienta B’ESTFEST Summer Camp, bucurandu-se de cele trei zile si trei nopti de concerte si distractie, o pot face si in acest an cazandu-se in campingul B’ESTFEST Park, aproape de zona de party-uri.


Pretul unui voucher de cazare in camping este doar de 15 lei, si mai mult decat atat, cei care nu au deja un cort in echipamentul personal, isi pot inchiria sau chiar achizitiona unul la „cheie”.

Editia din 2012 a B’ESTFEST Summer Camp va include o zona si mai mare de camping, cu toate dotarile necesare. In zona de festival muzica se va auzi fara intrerupere pana la 6 dimineata, asa ca pentru cei care vor decide pe loc ca nu vor sa plece din B’ESTFEST Park in zorii zilei, exista posibilitatea inchirierii unor corturi gata montate, precum si achizitionarea de echipamente de camping, chiar in spatiul festivalului; acestea vor fi de doua persone si vor costa 50 de lei (pentru toate cele 3 zile de festival).


Echipa Military Trend va fi si in acest an principalul furnizor de echipamente pentru camping, fiind disponibili pe toata durata festivalului inclusiv pentru interventii tehnice in amenajarea corturilor. Mai mult decat atat, publicul care va decide sa ramana peste noapte, in zona de camping, va avea la dispozitie o bacanie pentru aprovizionare, plus mancare si bautura asigurate de Carciuma din Drum, deschisa non-stop in zona de camping pe durata festivalului. Tot in zona de camping, fanii festivalului vor avea la dispozitie si un numar limitat de vestiare unde isi vor putea lasa, sub cheie, toate obiectele de valoare.

Pentru cei care doresc sa ramana in B’ESTFEST Park pe toata durata acestuia, dar nu sunt obisnuiti cu dormitul in cort, in camping-ul festivalului este permis si accesul cu rulote. Inchirierea unei rulote costa 70 euro/zi (rulotele au aer conditionat, toalete ecologice si dus cu apa calda), iar pentru mai multe informatii, precum si poze cu rulotele disponibile, se poate accesa site-ul, www.cineserv.ro.

Transport B’estfest Summer Camp 2012

Cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Bucuresti, spectatorii B’ESTFEST Summer Camp vor avea la dispozitie si anul acesta o linie speciala de transport pana la intrarea in zona de festival, care va functiona tur si retur, de la Piata Charles de Gaulle (statia de metrou Aviatorilor), cu oprire si in Piata Presei Libere, pana la intrarea in B’ESTFEST Park. Autobuzele vor avea inscriptionat textul “Linie speciala B’ESTFEST” si vor circula cu o frecventa de 15 minute, incepand cu ora 16:00 in data de 6 iulie (vineri, prima zi de festival) si respectiv ora 12:00 in zilele de 7 si 8 iulie, pana la ora 22:00. Se va circula in directia B’ESTFEST Park inclusiv dupa ora 22:00, insa la interval de 60 de minute, pana la ora 2 dimineata. La intoarcere, autobuzele vor pleca de la B’ESTFEST Park spre Bucuresti, in functie de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, pana la ora 4:00 dimineata. Plata calatoriei se va face prin achizitionarea unui bilet pentru liniile preorasenesti, respectiv 1,5 lei.

Publicul va avea la dispozitie si linia de maxi-taxi 445, cu statie la refugiul de tramvai al liniilor 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la Statia Baneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 – 20 de minute iar capatul de linie se va afla in imediata apropiere a festivalului, microbuzul fiind disponibil si pe timp de noapte. Cei care vor veni cu masina personala vor avea la dispozitie o parcare gratuita in cadrul B’ESTFEST Park, pentru cel mai bun traseu putand consulta harta atasata. La intrarea in spatiul de festival vor exista si suporturi speciale pentru bicilete disponibile pentru fanii transportului “pe doua roti”.

Editia din acest an B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park din Tunari. Printre artistii anuntati deja pe afisul festivalului se numara Pulp, Garbage, Röyksopp, Caro Emerald, Selah Sue, Modestep, Booka Shade, Andy C, Stanton Warriors, The Qemists, Skindred alaturi de B.U.G. Mafia, Parazitii, Suie Paparude, Subcarpati, Grimus, Les Elephants Bizarres.


Biletele pentru B'ESTFEST sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro. Cei pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de minim 5 persoane. Preturile sunt de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile (62.5 lei/zi sau 132.5 lei/3 zile pentru cei care vin in gasca). Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro


Popup detector