Concursul Movida Corona a ajuns la Finala Nationala

02 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Concursul Movida Corona a ajuns la Finala Nationala
TAGS:
DJ  concurs  Corona 
Concursul Movida Corona a ajuns la final. n curnd va fi desemnat cştigatorul Movida Corona Romnia, care va merge mai departe la Marea Finala Internationala, care va avea loc la Prater Dome, Viena. Finala Nationala va avea loc vineri, 03 octombrie, n clubul The Office Lounge Predeal, ncepnd cu orele 22:00.

"Movida Corona a ajuns la Finala Nationala. Le multumesc att DJ-ilor care au participat la acest concurs, ct şi celor care au venit la etapele eliminatorii Movida Corona, ca sa şi sustina favoritii. DJ-ul care va cştiga concursul de vineri, va merge la Marea Finala Movida Corona din Viena şi sper ca acesta sa fie cştigatorul acestei competitii. Va aşteptam la o petrecere speciala vineri, 03 octombrie, la Predeal" a declarat Alina Berciu, Brand Manager Corona Extra.

Invitat special al Finalei Nationale este DJ JP Candela, rezident la clubul Pacha Madrid şi foarte cunoscut pentru mixurile sale explozive.

n Finala concureaza patru DJi, toti cştigatori ai etapelor eliminatorii Movida Corona n Romnia. Doar unul dintre ei va fi ales pentru a merge la Marea Finala, care va avea loc pe data de 29 noiembrie la Prater Dome - Viena, unde va concura cu DJ-ii cştigatori din celelalte tari participante.

Cştigatorul de la Prater Dome va avea şansa sa devina Special Guest n cinci cluburi Pacha, iar locurile 2 şi 3 vor mixa n 2 cluburi Pacha din lume, pe o perioada de un an de la decernarea premiilor.



Popup detector