Concurs BF - Invitatii la DJ Sneak si prosopul alb

28 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Pe 6 decembrie, DJ Sneak readuce groove-urile house / deep house / funky house in clubul Kristal Glam din Bucuresti, via Sunrise. BF pune la bataie doua invitatii pentru cei care se simt norocosi si au idee ce nume are prosopul alb al lui Carlos.

L-ati ascultat prima data in Romania anul trecut la Sunwaves 2, apoi la Session in Bucuresti. In 2008 a revenit in forta la Sunwaves 4 unde s-a bucurat de o audienta de invidiat. A facut fata, intr-un mod extrem de placut. Si nu s-a oprit..a continuat sa ne surprinda pe plaja, pana la asfintitul soarelui, cu un set ce rasuna si acum in boxele personale din masina sau de-acasa.


Intra in concurs AICI!


Productiile lui DJ Sneak au revolutionat stilul house, prin sunete si ritmuri nemaiauzite pana atunci o combinatie de disco si groove house. Detine in palmares peste 20 000 de piese care nu au fost lansate niciodata, multe dintre ele devenind o importanta sursa de inspiratie pentru nume mari, ca Daft Punk, Basement Jaxx si Armand Van Helden.

In deschidere mixeaza Ali Nasser. Pretul intrarii este de 30 lei pana la ora 0.00 si 50 lei dupa aceasta ora.

Un video cu DJ Sneak mixand impreuna cu Ricardo Villalobos puteti gasi AICI.


Asculta: DJ Sneak - Live @ Sunwaves 4 Afterhours - August 2008 - Partea 1

Asculta: DJ Sneak - Live @ Sunwaves 4 Afterhours - August 2008 - Partea 2In 2001, artistul a pus bazele labelului Magnetic Recordings, atat pentru a-si publica productiile cele mai recente, cat si pentru a sustine noi talente, contribuind astfel la evolutia si consistenta stilului Chicago House.

DJ Sneak vs Ricardo Villalobos @ Sunwaves 4:Interviu cu DJ Sneak:
Popup detector