Concurs BF: Mergi gratis la Plump DJs in Kristal Club!

11 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Vinerea aceasta, 13 Februarie, breaks-ul este la putere. Kristal Glam Club prezinta un eveniment cu invitati mult asteptati, Plump Djs. Cand spui Plump Djs iti zboara automat gandul la cel mai tare set de break beat pe care l-ai ascultat vreodata de la Lee Rous si Andy Gardner.

Beat Factor pune la bataie doua invitatii duble la petrecerea cu Plump DJs. Cine nu s-a inscris deja la concurs, o poate face AICI!

Creatiile trupei au ridicat standardele break beat-ului. Chiar si cei mai sceptici ascultatori de muzica eletronica au fost nevoiti sa accepte si sa recunoasca valoarea muzicala a productiilor Plumps.

Dintre piesele lansate de Plump Djs nu putem uita: Electric Disco, Remember My Name, Big Groovy Fucker, In Stereo, Squeaks & Bleeps, Pray For You, When The Funk Hits The Fan, The Gate, Creepshow, Soul Vibrates, Scram, Bullet Train, Dr. Dub, Blackjack, Get Kinky, The Pressure, Redshift, The Rub Off, Acid Hustle, Mad Cow, Listen To The Baddest si System Addict.

Remixul la piesa Push Up a celor de la Freestylers, realizat de Plump Djs s-a bucurat de un success enorm si a rupt ringurile de dans. Freestylers nu sunt insa singurii care au colaborat cu ei. Printre remixurile realizate se mai numara colaborari cu Fatboy Slim, Orbital sau BT.



Popup detector