Concurs BF: Invitatii la XPansul in Session Club - 19 Aprilie, after-hours party

07 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

XPansul mixeaza in clubul Session din Bucuresti in noaptea de sambata (19 aprilie) spre duminica, in cadrul unui eveniment after hours, cu incepere de la ora 04.00 AM. Beat Factor pune la bataie cinci intrari pentru aceasta petrecere.

Sound-ul lui Xpansul este techno, seturile lui sunt o calatorie prin muzica electronica unde axul Detroit-Chicago-Berlin-Cologne este soferul iar celelalte influente muzicale sunt pasagerii.


Intra in concurs AICI!


Din 1998 Xpansul a inceput de asemenea sa compuna si sa produca muzica. A primit o reactie pozitiva din partea publicului si a criticilor pentru piesele scoase la label-uri ca Audiodrome, Options, Isoghi, Syl.Label si Soundplant. Unele piese au fost solo, altele impreuna cu partenerul sau Daweed.

Productiile sale au fost sustinute si promovate de unii dintre cei mai influenti DJi din lume. Artisti ca Richie Hawtin, Magda, Troy Pierce, Joel Mull, Alexi Delano, Adam Beyer, Paco Osuna, Davide Squillace, Tadeo, Miss Kittin, Jaumtic, John Dahlbck, Djinxx, Oliver Lieb, Marco Carola, ngel Molina, Laurent Garnier, Leandro Gmez, Dj Hell, Fabrice Lig, Jori Hulkkonnen, James Holden, Tiga au mixat piesele lui Xpansul si le-au adaugat in topurile lor.

Xpansul pregateste acum noul set Live PA ca o provocare pentru noile vremuri, va folosi atat instrumente noi cat si unele vechi pentru a reproduce in fata fanilor ceea ce face in studio.

Deja se discuta despre aceasta petrecere pe Forum, AICI.


Popup detector