Concurs BF: Castiga un CD 'Harvey Three-Face' de la OK Corral

06 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa un indelungant proces de brainstorming, Beat Factor si Groove ++ au decis: in loc de 4 CD-uri "Harvey Three Face" de la OK Corral, suplimentam numarul cu inca sase, si ajungem astfel la zece CD-uri pe care le punem la bataie! "Harvey Three-Face" este un mix de trei parti, fiecare in stilul sau specific.

OK Corral e un proiect fondat in anul 2259 de catre Vania, Thornado si Midy.

Cei trei au decis sa-si reuneasca fortele de studio pentru producerea materialelor ce poarta numele OK Corral, materiale semnate la case de discuri precum Great Stuff Recordings, Craft Music sau groove++ Recordings.

Harvey Three-Face este un mix care prezinta in mai multe ipostaze un DJ set OK Corral. Cei doi membri OK Corral care apar live sunt Vania si Thornado, iar acest mix are scopul de a face o introducere.

Diversitatea stilurilor abordate de catre Vania si Thornado a facut ca Harvey Three-Face sa fie un mix de trei parti, fiecare in stilul sau specific, care isi pastreaza insa unitatea si poarta o marca proprie OK Corral. Fiecare mix are un alt titlu care sugereaza si o alta abordare muzicala: Organic Side, Electric Side si Mechanic Side.


Intra in concurs AICI!Popup detector