Concertul Massive Attack s-a confirmat

27 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

In cadrul platformei de evenimente Beck'sperience, lansate de Becks anul acesta in Romania, grupul britanic Massive Attack va sustine primul concert din cariera la Bucuresti. Concertul va avea loc pe data de 2 august, incepand cu orele 20.00, pe scena stadionului de atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter, situat langa Stadionul Arcul de Triumf.

Beck'sperience isi propune sa ofere publicului din Romania experiente live deosebite, cu trupe care inoveaza scena muzicala internationala.

Un proiect ambitios, BECKSPERIENCE se gaseste la al doilea eveniment in aceasta vara, dupa festivalul indoor care a avut loc la Sala Polivalenta in 5 iunie, cand au concertat Goldfrapp, Vive la Fete, Stereo MCs, Addictive TV, Kraak & Smaak, Suie Paparude.

Forta deschizatoare de drumuri din spatele ascensiunii trip-hop-ului si a muzicii electro ambientale, Massive Attack au fost şi sunt unul dintre cele mai inovatoare şi influente trupe ale generatiei lor: sound-ul lor hipnotic o fuziune senzuala şi cinematica de ritmuri hip-hop, electro, soul, dub şi sampling-uri bine alese a dat tonul multor tendinte, deschiznd drumul pentru artişti ca Portishead, U.N.K.L.E., Morcheeba sau Tricky, el nsuşi un absolvent al academiei Massive Attack. Massive Attack sunt renumiti nu numai pentru muzica lor speciala, dar si pentru prestatiile live. Combinatia dintre muzica lor si vizualurile United Visual Artists (colectiv de artisti printre ai carui clienti se regasesc si U2) reuseste sa impresioneze intotdeauna un public dornic de experiente de prima clasa.

Concertul de la Bucuresti promoveaza viitorul album Massive Attack, programat sa apara la inceputul lui 2009. Fanii din Romania vor avea ocazia sa asculte o mare parte dintre melodiile care vor fi incluse pe noul album.

Biletele pentru concertul Massive Attack vor fi puse in vanzare incepand de vineri, 27 iunie, in magazinele din Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Caf si online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro. Pretul biletelor este de 95 lei pe Gazon Sector A si 80 lei pe Gazon Sector B. Concertul Massive Attack din Romania este produs de Livada si One Event, cele 2 companii care au organizat printre altele si concertele grupurilor Placebo, Laibach sau Muse.


Sursa: COmunicat de presa One Event



Popup detector