Concertul MASSIVE ATTACK: Detalii si reguli de acces, plan locatie si ultimele bilete

25 Iunie 2010 Create It BeatFactor

MASSIVE ATTACK vor sustine cel de-al doilea show in Romania duminica, 27 iunie, la Zone Arena din Bucuresti. Concertul britanicilor face parte din turneul international ce promoveaza noul lor material discografic si poarta numele de HELIGOLAND TOUR 2010.


Deschiderea concertului si incalzirea publicului va fi facuta de catre Martina Topley-Bird printr-o prestatie solo de minim 40 de minute.Zone Arena isi va deschide portile pentru fanii MASSIVE ATTACK incepand cu ora 18:30, accesul publicului urmand a fi permis prin trei puncte: Poarta 1 pentru posesorii de bilete in Zona A si in tribune; Poarta 2 pentru cei care detin bilete in Zona B; Poarta 3 pentru acces auto pentru posesorii de bilete in tribune.


Pentru posesorii de bilete cu locuri in tribune si care doresc sa vina la eveniment cu autoturismul le-am organizat o parcare privata. Parcarea este limitata la un numar de 200 de autoturisme, iar accesul auto se va face pe Poarta 3, poarta special amenajata intre Orasul Fotbalului si Poarta 2.


Avand in vedere numarul limitat al locurilor de parcare recomandam celor care detin bilete cu locuri in tribune si care doresc sa vina la eveniment cu autoturismul sa ajunga la Zone Arena cat mai devreme posibil pentru a fi sigur ca vor gasi un loc de parcare si pentru a se evita astfel blocajele si ambuteiajele in zona.


Cele 3 porti de acces in locatie sunt amplasate pe Bulevardul Barbu Vacarescu nr. 164, iar cei care vor folosi mijlocul de transport in comun vor putea alege urmatoarele variante: metrou – Magistrala 2, statia Aurel Vlaicu, tramvaiul nr. 5 sau linia de autobuz nr. 110.


In locatie nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele va fi strict interzis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.


MASSIVE ATTACK au pregatit pentru Bucuresti un show de exceptie. Robert “3D” Del Naja si Grantley “Daddy G” Marshall vor avea suportul unui numeros grup pentru spectacolul live; nu mai putin de 9 muzicieni li se vor alatura pe scena celor doi.


Lineup-ul include doi bateristi, un percutionist, un basist, doi chitaristi si 3 invitati speciali pentru partile vocale. Printre acestia se numara figura legendara si unul dintre cei mai vechi colaboratori ai trupei, cantaretul de muzica reggae Horace Andy.


Horace si-a inceput cariera muzicala in anul 1967 si a lansat nu mai putin de 35 de albume solo sau in colaborare cu alti artisti. A contribuit de asemenea cu parti vocale pe toate albumele MASSIVE ATTACK de pana acum, iar cea mai importanta colaborare este considerata piesa “Angel”.


Muzicienilor li se va adauga la Bucuresti si un staff de 23 persoane care va asigura suportul tehnic pentru prestatia trupelor.


Show-ul MASSIVE ATTACK a fost conceput si produs cu un buget de peste 2 milioane de lire sterline de renumitul colectiv United Visual Artists cu care trupa colaboreaza de peste sapte ani. Creatia marca UVA va sustine si show-ul MASSIVE ATTACK ce va fi prezentat publicului roman pe data de 27 iunie la Zone Arena in Bucuresti.


United Visual Artists si-au castigat faima imediat dupa productia video a turneului MASSIVE ATTACK din 2003 cand au implementat in set-up-ul scenei unul dintre cele mai mari ecrane video pe leduri folosite pana in acel moment, dand nastere unui show unic. Imediat dupa acest turneu alti artisti de renume au apelat la ideile si creatiile lor, printre ei numarandu-se nume ca U2, Kylie Minogue, Arctic Monkeys, Chemical Brothers sau UNKLE.


Intre timp UVA si-au pus semnatura pe productiile unor show-uri de moda (Vivienne Westwood, Prada sau Giorgio Armani) sau chiar show-uri TV precum MTV Europe Music Awards 2004.


Biletele pentru concertul MASSIVE ATTACK mai pot fi achizitionate online la Eventim.ro si Blt.ro, in retelele Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Vodafone si Sala Palatului la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia in arena: Gazon A – 145 lei, Gazon B – 95 lei, Tribuna (pe scaune) – 175 lei.


Concertul MASSIVE ATTACK din 27 iunie 2010 este produs de One Event.


Popup detector