Concertul Gotan Project va avea loc pe 27 noiembrie, la Sala Palatului

28 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Concertul pe care formatia Gotan Project il va sustine la Bucuresti va avea loc la Sala Palatului, pe data de 27 noiembrie si nu pe 26, asa cum fusese anuntat initial. Spectacolul va incepe la ora 20.00.

Gotan Project este o formatie ce activeaza la Paris si ii are in componenta pe Philippe Cohen Solal (francez), Eduardo Makaroff (argentinian) si Christoph H. Mller (suedez). Grupul a mai concertat la Bucuresti si in 2006.

Spectacolul Gotan Project de pe 27 noiembrie face parte din cadrul Festivalului de Artele Spectacolului `Viata e frumoasa`.

Deocamdata nu cunoastem detalii despre bilete. Indata ce le vom afla, vi le vom impartasi.

Festivalul de Artele Spectacolului `Viata e frumoasa` va fi deschis cu spectacolul `Voievodul tiganilor`, in regia lui Razvan Dinca.

Teatrul de Opereta si Muzical din Budapesta vine la festival cu spectacolul `Silvia`, in timp ce Teatrul de Stat de Comedie din Sankt Petersburg va prezenta spectacolul `Baronesa Lilly`.

Vor mai fi prezentate, printre altele, spectacolele `Offenbach`, al Teatrului de Opereta din Brno, si `Mr Iks`, al Teatrului Academic de Opereta din Kiev.



Best Music


Popup detector