Concertul Depeche Mode din Bucuresti nu va avea loc sambata 16 mai

15 Mai 2009 Saint BeatFactor

Concertul Depeche Mode din Bucuresti nu va avea loc sambata 16 mai
TAGS:
Depeche Mode  bilete  anulat 

Concertul Depeche Mode de la Bucuresti a fost anulat, informeaza site-ul oficial al grupului.

Complicatiile gastroenteritei de care sufera Dave Gahan au determinat trupa sa anuleze inca patru concerte: cel din Bucuresti(16 mai) si cele din Sofia(18 mai), Belgrad(20 mai) respectiv Zagreb (21 mai).


Dave Gahan face inca analize medicale, mai informeaza site-ul trupei, iar Depeche Mode isi scer scuze fanilor si spera in recuperarea rapida a lui Dave.


Nu este inca cert daca aceste concerte vor fi reprogramate sau anulate complet, dar cei ce au cumparat bilete sunt sfatuiti sa nu renunte la ele pana la un anunt oficial din partea organizatorilor.


Trupa Depeche Mode nu a mai cantat marti, 12 mai, la Atena dupa ce solistul trupei, Dave Gahan, s-a imbolnavit si a fost internat in spital. A urmat apoi anularea concertului de la Istanbul, pentru ca in aceasta dupa-amiaza trupa sa informeze ca si show-ul de la Bucuresti a fost suspendat.


Iata cum arata astazi la pranz Parcul Izvor, unde trebuia sa cante sambata Depeche Mode.


UPDATE EMAGIC.RO despre biletele achizionate pentru concertul Depeche Mode


In cazul reprogramarii concertului, noua data va fi comunicata ulterior, biletele achizitionate pentru data de 16 mai urmand a ramane valabile pentru noua data.


In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la noua data, isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand de miercuri, 20 mai. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data.


„Suntem alaturi de toti fanii care asteptau cu nerabadare concertul si se simt dezamagiti in aceste momente, regretam alaturi de ei ca nu ne vom mai putem bucura de prezenta Depeche Mode in acest weekend. Pana avem vesti noi privind starea de sanatate a lui Dave si o confirmare asupra reprogramarii concertului, ne dorim sa putem compensa macar in parte tristetea fanilor, oferindu-le posibilitatea de a opta pentru concertele din cadrul B’ESTFEST, la tarife speciale!” a declarat Laura Coroianu.


Pentru cei care isi doresc acest lucru, schimbarea biletului de concert cu bilete valabile pentru B’ESTFEST este posibila astfel:


- un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST (2,3, si 4 iulie – economie de 80 lei)- un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat poate fi schimbat cu un bilet valabil pe o zi de B’ESTFEST, la alegere (Ziua Zero – 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere – economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de pretul de intrare)

- un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero (1 iulie, economie de minim 30 lei)

- un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST, plus Ziua Zero sau AFTERSHOCK, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie sau 5 iulie – economie de minim 40 lei)


Cei interesanti pot afla mai multe detalii despre modalitatile de preschimbare cu bilete B’ESTFEST pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.


PRECEDURA DE PRESCHIMBARE SAU RAMBURSARE A BILETELOR PENTRU CONCERTUL DEPECHE MODE:


DIVERTA:


Daca doriti returnarea banilor pe bilet, va rugam sa va prezentati incepand de miercuri, 20 mai, cu biletul intact si valid la punctul de vanzare de la care acesta a fost achizitionat (magazinul Diverta de la care biletul a fost cumparat), intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data. Daca doriti rambursarea banilor, prezentati biletul valid personalului Diverta, care va lua biletul, il va anula si va va rambursa suma reprezentand pretul acestuia.


Daca doriti preschimbarea biletului de concert cu un bilet valabil pentru B’ESTFEST, acest lucru se poate face fara niciun cost suplimentar pentru Dumneavoastra. Incepand de miercuri, 20 mai, va rugam sa va prezentati cu biletul intact si valid la punctul de vanzare de la care acesta a fost achizitionat. Prezentati biletul valid personalului Diverta, care va lua biletul, il va anula, si la solicitarea Dumneavoastra, il va preschimba astfel:


- un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST (2,3, si 4 iulie – economie de 80 lei)

- un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat poate fi schimbat cu un bilet valabil pe o zi de B’ESTFEST, la alegere (Ziua Zero – 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere – economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de pretul de intrare)

- un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero, 1 iulie (economie de minim 30 lei)

- un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST, plus Ziua Zero sau AFTERSHOCK, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie sau 5 iulie – economie de minim 40 lei)



MYTICKET.RO (biletele achizitionate online)


Toti clientii www.myticket.ro care au comandat bilete pentru concertul Depeche Mode vor fi contactati pentru rambursarea contravalorii biletelor sau preschimbarea acestora.


Daca doriti rambursarea valorii biletului, acest lucru este posibil incepand de miercuri, 20 mai. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data. Va rugam sa raspundeti mailului primit de la echipa www.myticket.ro cu informatiile solicitate (nume, prenume, codul biletelor comandate) si sa furnizati un cont bancar valid in care sa se poata face transferul sumei reprezentand pretul biletelor comandate.


Daca doriti preschimbarea biletului de concert cu un voucher valabil pentru B’ESTFEST, acest lucru se poate face fara niciun cost suplimentar pentru Dumneavoastra. Va rugam sa raspundeti mailului primit de la echipa www.myticket.ro cu informatiile solicitate (nume, prenume, codul biletelor comandate) cu mentiunea ca doriti preschimbarea biletului cu un voucher ce permite accesul la B’ESTFEST.


Biletele se pot preschimba astfel:


- un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un voucher valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST (2,3, si 4 iulie – economie de 80 lei)

- un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat poate fi schimbat cu un voucher valabil pe o zi de B’ESTFEST, la alegere (Ziua Zero – 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere – economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de pretul de intrare)

- un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un voucher valabil pe Ziua Zero, 1 iulie (economie de minim 30 lei)

- un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un voucher valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST, plus Ziua Zero sau AFTERSHOCK, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie sau 5 iulie – economie de minim 40 lei)


Voucherul B’ESTFEST va fi valabil DOAR IMPREUNA cu biletul DEPECHE MODE, urmand a fi schimbat cu bilete B’ESTFEST la intrarea in zona de festival.


Pentru biletele achizitionate de la Sala Palatului si magazinul Muzica, va rugam sa contactati MyTicket la numarele de telefon 0722.704.191 sau 0720 BILETE (0720.245.383) sau adresa de e-mail office@myticket.ro


Sursa: BestMusic.ro


Popup detector